Gazelle igen til International Furniture

For andet år i træk er International Furniture, hvor jeg sidder i bestyrelsen, blevet kåret som Gazellevirksomhed af dagbladet Børsen.

International Gazelle til International Furniture A/S. Virksomheden på Djursland har for andet år i træk fået Børsens Gazellepris.Furniture havde i 2013 en bruttofortjeneste på godt 9 millioner kroner og et resultat efter skat på 3,3 millioner. Væksten er specielt sket på produktion af specialordrer, da firmaet satser meget på en stor fleksibilitet i sit vareudvalg, så kunden altid kan få hvad der er behov for.

Børsen har i 20 år kåret Danmarks vækstelite. Gazellen er siden Børsens første kåringer i 1995 blevet et synonym for virksomheder i vækst.

For at blive gazelle skal din virksomhed i løbet af de seneste fire regnskabsår have haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og samlet set skal den have mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. Derudover er det et krav, at virksomheden har minimum 1 mio. kr. i omsætning eller 0,5 mio. kr. i bruttoresultat.

International Furniture A/S blev stiftet i 1981, og ligger på Djursland. Virksomheden udvikler og producerer møbler til kontor, konference, café, hotel og institutioner samt møbler indenfor plejesektoren.